Guest

Welcome

LOGIN

MOST POPULAR

Barbi kao Disney princeza

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Favorites: 0

Barbi kao Disney princeza

Game info
Barbi kao Disney princeza

Description:

Barbi je zaista veliki obožavatelj Disney princeze, tako da je bila jako uzbuđena kad je saznala da se mora oblačiti kao jedna od njih za vrtnu zabavu! Ali svi su tako sjajni, što bi ona trebala odabrati? Ili joj možda možete pomoći miješati elemente inspirirane od svih njih i stvoriti potpuno novi izgled. Neke od najpoznatijih Disneyevih princeza su Trnoružica, Snjeguljica, Pepeljuga, Ariel iz priče Mala sirena, Belle iz priče Ljepotica i zvijer, Jasmina iz priče Aladin, Zlatokosa, Tiana iz priče Princeza i žabac…

Snjeguljica je crnokosa djevojčica koja je rođena kao princeza, no nije imala sreću jer ju je opaka i ljubomorna maćeha poslala u šumu. Sreća u nesreći je da je naišla na kuću u kojoj su živjeli patuljci. Oni su joj pomogli pronaći ljubav, te se tako i zaljubila u zgodnog princa. Snjeguljicu najlakše prepoznati po žutoj haljini s plavim korzetom, te po kratkoj crnoj kosi.

Pepeljuga nije imala sreće i postala je rob u vlastitoj kući, koja u jednoj prilici, na jednom balu izgubi cipelicu. Princ je pronalazi preko cipelice, zaljubi se u nju i tako se na kraju i vjenčaju.

Ariel je najneobičnija princeza s ovog popisa, upravo zato što je rođena kao sirena, a na kraju postaje čovjek. Ariel je vatrena crvenokosa sa šarmantnim osmijehom.

PLAY NOW!
Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games