Barbi muško ženski stil odijevanja

Barbi muško ženski stil odijevanja

Zašto uvijek forsirati ženski stil odijevanja. Barbi je poznata modna ikona i zasigurno joj dobro pristaje i takozvani muški stil odijevanja (traperice, košulja...) Traper je zasigurno materijal koji ne gubi svoju popularnost. Traper je savršen za ležerne, ali i svečanije trenutke, i što je najbolje, dobro stoji na svakome. Najjednostavniji outfiti su često najbolji i najupečatljiviji. I premda imamo puno stilova oblačenja, bitno je da prepoznamo ono što nam najbolje stoji i da se u tome osjećamo ugodno. U fazi eksperimentiranja raznih stilova ponekad je dovoljno da budemo hrabri i avanturisti, pa da odgovorimo na modni izazov i transformaciju. Barbi voli transformacije, eksperimente i što je najbitnije, svaka odjevna kombinacija dobro joj stoji. Barbi voli razne stilove oblačenja 

Klasični stil odijevanja

Ovo je najpopularniji stil koji je uvijek u modi i pogodan je za sve potencijalne žene. Možete primijeniti bilo da radite u uredu, ima svoj vlastiti posao, studirate na fakultetu...

Sportski stil odijevanja

Ovaj stil odijevanja je više prikladan za aktivne žene koje imaju živote ispunjene raznim sastancima, šetnjama, događanja.

Romantični stil odijevanja

Ovaj stil uključuje neki važan događaj, bilo da je praznik ili prvi datum. Ona pomaže stvoriti dobro raspoloženje sa svoje lakoće i elegancije. Valovita prozračne tkanine, pastelne ili zasićene boje, elegantan ruffles, čipke, lukove i volanima stvoriti žensku sliku.

Retro stil odijevanja

Ovaj stil je vrlo popularan među ženama, koji su ljubitelji prijašnjih godina, kada je moda bila Updo s kovrče i runom, billowing haljinu u kavezu ili točkicama, svijetle boje i jazz glazbe.
Category:
Rating:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,0 out of 5)
Loading ... Loading ...