Guest

Welcome

LOGIN

MOST POPULAR

Barbi veliki Harry Potter fan

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Favorites: 0

Barbi veliki Harry Potter fan

Game info
Barbi veliki Harry Potter fan

Description:

Barbi je najveći Harry Potter fan i cijeli život je željela pohađati Hogwarts školu za čarobnjake. Škola je zapravo dvorac zastrašujućeg izgleda s mnogim kulama, a na sebi ima brojne čari i uroke. Nemagični ljudi školu ne mogu vidjeti. Vide samo ruševine i upozorenja na opasnost.

 

Barbi prvo mora proći kratki kviz koji će otkriti koja je kuća najprikladnija za nju tako što ćete joj pomoći odgovoriti na postavljena pitanja. Jednom kada se dodijeli određena kuću, vrijeme je da ju pripremite prikladnom odjećom. Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff ili Ravenclaw nestrpljivo očekuju našu Barbi, a kako bi doznali u koju kuću pripadaš, riješi naš test i saznaj kakva će biti tvoja magična sudbina.

 

Gryffindor

Gryffindor cijeni hrabrost, junaštvo, živce i viteštvo, a glavni simbol kuće je lav, dok je sama kuća ofarbana  u grimiznu i zlatnu boju.

Hufflepuff

U Hufflepuff kući cijeni se trud, strpljenje, pravednost i odanost. Simbol doma je jazavac, a kuća je ofarbana u žutu i crnu boju.

Ravenclaw

Ravenclawi kuća cijeni inteligenciju, kreativnost, učenje i duhovitost. Simbol doma je orao, a boje su plava i brončana.

Slytherin

Slytherini kuća cijeni ambiciju, lukavost, vodstvo i snalažljivost. Klobuk je Harryja prvo smjestio u ovaj dom. Simbol kuće je zmija, a boje su zelena i srebrna.

PLAY NOW!
Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games