Guest

Welcome

LOGIN

MOST POPULAR

Beba Hazel kao novinarka ispituje Barbi

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Favorites: 0

Beba Hazel kao novinarka ispituje Barbi

Game info
Beba Hazel kao novinarka ispituje Barbi

Description:

Jeste li čuli za bebu Hazel? E više ju ne možemo smatrati bebom, već odraslom djevojčicom koja naporno radi i gradi karijeru novinarke. Ovog puta radi će interviu sa našom Barbi povodom otvaranja modne kuće u New Yorku. Ovo je prvi ozbiljniji zadatak za našu malu Hazel, stoga budite od pomoći i bacite se na oblačenje, pravljenje frizure, odaberite najbolju i najluksuzniju odjeću i obuću.

 

Tko je beba Hazel?

Beba Hazel je inače jako divna djevojčica. Iako joj je tek 5 godina, jako je inteligentna, voli se zabavljati s različitim zabavnim igrama i predškolskim djelatnostima. Njezini najbolji prijatelji Bella, Jake, Liam, Andrew i Mia uvijek su tu negdje da joj pomognu i upute dobar savjet. Postanite i vi dobar prijatelj sa Hazel. Hazel se voli igrati s prijateljima, skrbiti o slatkim životinjama, voli avanture, zabavu, pjesmu, crtiće… Ona je vrlo uzbuđena zbog novopridošlog člana obitelji ovdje, a to je njezin mali brat Matt. Kao starija sestra nastoji mu pružiti puno pažnje i ljubavi.

 

Hazel i moda

Hazel, kao i svaka djevojka voli modu. Krpice, odjeća, obuća, haljine, bluze, štikle, naušnice, lančići i razna druga bižuterija uvijek su bili omiljeni dio u njezinom ormaru. Osim što ima prepune ormare, beba Hazel je uvijek nezadovoljna sa stvarima i često vrijeme provodi u šhoping centrima. Pošto često radi reportaže uživo, boji se da gledatelji neće zamijetiti kako je uvijek u istoj odjevnoj kombinaciji. Stoga s vremena na vrijeme promijeni garderobu. Svaka godina donosi i nove modne trendove.

PLAY NOW!
Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games