Guest

Welcome

LOGIN

MOST POPULAR

Candy Crush Saga

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,0 out of 5)
Loading ... Loading ...
Favorites: 0

Candy Crush Saga

Game info
Candy Crush Saga

Description:

Odigraj popularnu igricu Candy Crush. Cilj ove igre je spojiti tri ili više elementa u nizu i osvojiti tako vrijedne bodove. Pravila su vrlo jednostavna: imate polje slatkiša, a vaš je zadatak stvoriti kombinaciju od tri ili više identičnih slatkiša. Nakon što to učinite, oni nestaju i donose vrijedne bodove. Skupite određeni broj bodova i prijeđite na novi nivo. Candy Crush Saga je najpopularnija igrica na svijetu koju svakodnevno igra više od 15 milijuna igrača. Popularnost te jednostavne igrice, u kojoj je cilj razbiti što više slatkiša, raste iz dana u dan. Pošto je ova igra namijenjena desktop računalima, nije moguće koristiti razne trikove poput mijenjanja sata kako biste dobili dodatne živote. Ovdje nema života, ograničeni ste vremenski skupiti čim više bodova.

Zapravo radi se o vrlo jednostavnoj igrici, zapravo neki oblik tetrisa, atraktivnija od njega samo utoliko što se umjesto geometrijskih oblika, slažu slatkiši. No, ipak otkada se pojavila u travnju 2012. izazvala je pravu pošast.

Candy Crush Saga je besplatna igrica koja je jednostavna za igranje i veoma zarazna. Ako se potpuno prepustite igranju, ova igrica bi mogla da vam pojede svo slobodno vrijeme.

Powerupovi

Spajanjem četiri ili pet istih elemenata, stvarati ćete posebne slatkiše koji imaju značajnu destruktivnu moć. U Candy Crush Sagi možete spojiti četiri slatkiša bilo vertikalno ili horizontalno, pri čemu ćete dobiti slatkiš koji će očistiti cijeli vertikalni ili horizontalni red kad ga spojite s ostatkom istobojnih slatkiša. Ukoliko spojite pet slatkiša u jednom redu dobit ćete najjači adut u ovoj igri – color bombu pomoću koje možete očistiti sve slatkiše određene boje koji se trenutačno nalaze na polju.

PLAY NOW!
Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games