Guest

Welcome

LOGIN

bnr
MOST POPULAR

Koji si lik iz Frozen-a

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,3 out of 5)
Loading ... Loading ...
Favorites: 0

Koji si lik iz Frozen-a

Game info
Koji si lik iz Frozen-a

Description:

Želite li saznati koji ste Frozen lik? Možete igrati ovu kviz igru i saznati informaciju koja vas je oduvijek mučila. Budite iskreni, možda ćete znati tko ste, uskoro. Zabavite se i uživajte u igri! Da li si na kraju c, Anna, Elsa ili Kristoff?

Značenje ako ste Kristoff: ljubazni ste i topli, a zimi volite sanjkanje. Vi nikada nećete napustiti kuću bez vaših udobnih čizama i vašeg najboljeg prijatelja Svena. Zima je za vas avantura sve dok ima puno snijega!

Značenje ako ste Anna! Ti si zabavna, puna ljubavi i slatka. Voliš slatkiše i nositi pletenice u kosi. Nikad nećete ići nikamo bez vaših pouzdanih slušalica. Zima vam je toliko zabavna, da ne možete zamisliti zimske praznike bez snijega!

Značenje ako ste Elsa! Vi ste samostalni, ljubitelj ledenih dvoraca i klizanja. Ne treba vam nitko da vam kaže kako se zabaviti zimi, jer je to vaše omiljeno doba godine.

Ti si Olaf! Ti si glup i smiješan, ali ljubitelj toplog zagrljaja. Sve dok je hladno vrijeme oko vas, sretni ste, iako ćete se ponekad sanjati o ljetu. Volite snijeg i druženje s prijateljima.

Kroz ovu igricu saznat ćete koji ste Frozen lik, a ujedno upoznati likove iz diznijevog animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo (Frozen).

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games