Guest

Welcome

LOGIN

MOST POPULAR

Kraljice društvenih mreža

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Favorites: 0

Kraljice društvenih mreža

Game info
Kraljice društvenih mreža

Description:

Audrey, Jessie i Victoria su ovisne o društvenim medijima. Žele se upoznati i uživati u prednostima korištenja današnje tehnologije. Igraj ovu zabavnu novu igru pod nazivom dive društvenih mreža i pomognice da cure imaju cool online profile! Pregledajte kategorije i pronađite trendovsko odijelo za svaku od njih. Vrijeme je da ih snimite zajedno i podijelite sliku na društvenim mrežama.

Najpopularnije društvene mreže

Društvene mreže postale su svakodnevni oblik komunikacije, a među najpopularnijim nalaze se Facebook (najveća i najpopularnija među korisnicima), Twitter (po popularnosti odmah iza Facebooka), LinkedIn kao najpopularnija poslovna društvena mreža, te Google+ i YouTube (najveća i najpopularnija video društvena mreža).
Također, među najpopularnije društvene mreže možemo ubrojiti Pinterest i Instagram koji se baziraju na objavljivanju slikovnih prikaza korisnika. Svakako je vrijedno i spomenuti ostale društvene mreže koje svakodevno bilježe sve veći broj korisnika, a to su: Tumblr, Flickr, Reddit, Snapchat, Whatsapp…

PLAY NOW!
Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games