Guest

Welcome

LOGIN

MOST POPULAR

Winx memo igrica

RATE THIS GAME:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Favorites: 0

Winx memo igrica

Game info
Winx memo igrica

Description:

Vile iz Alfe-e pozivaju vas da provedete dan s njima! Upoznat ćete Bloom i njezine prijateljice Stella, Flora, Layla, Musu, Tecnu, Rox i Daphne, a možda naletite na neku od ratnica Red Fountaina! Ako tražiš winx igre na pravom si mjestu, provjeri sve Winx igrice na jednom mjestu .Treniraj svoj mozak i pamćenje u našoj novoj igri Memory. Pronađi parove uz najmanji broj pokušaja.

Winksice imena

Bloom
Bloom je vila Zmajevog plamena i princeza planete Domino, osnivačica Winx Cluba. Ona je najjača vila u Magičnoj dimenziji. Ima sestru Dafne. Najbolja prijateljica joj je Stela. Njeno ime na engleskom znači cvjetanje.

Stela
Stela je vila sjajnog Sunca i princeza planete Solarija. Ona je Blumina najbolja prijateljica i do ušiju zaljubljena u Skyevog slugu Brendona. Njeni roditelji su razvedeni. Na italijanskom njeno ime znači zvijezda.

Flora
Flora je vila prirode i princeza planete Linfeja. Ima vlastitu biljku koja govori, a pošto je vila prirode, ne može živjeti bez cvijeća. Ima sestru Miele koju voli više nego išta. Obožava da uči. Florina najbolja drugarica je Aisha.

Musa
Musa je vila muzike, koja dolazi sa planete Melodi. Ona je jedina od Winx djevojaka koja nije princeza. Musa svira flautu i gitaru. Njezin dečko je Riven. Najbolja prijateljica joj je Tecna.

Tecna
Tecnaje vila tehnologije i princeza planete Zenit. Ona je jedina Winxica koja ima kratku kosu, i luda je za elektronskim napravama poput računala ili televizije. Njezin dečko je Timi. Mjuza joj je najbolja prijateljica.

Lejla / Aisha
Lejla(Aisha) je princeza planete Andros. Poseduje moć tekućine Morphix (Morfiks) koju može pretvoriti u bilo šta. Kad završi školovanje u Alfeji, vladat će tekućinama.

Roxi
Roxi je posljednja zemaljska vila.Ona je vila životinja i princeza zemaljskih vila. Njena majka Morgana je kraljica zemaljskih vila. Roxi jako voli životinje zbog čega ima psa Artura.

PLAY NOW!
Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

More games